Aksaray

Vali Aydoğdu basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

10:39 11 Ocak 2022
Vali Aydoğdu basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile düzenlenen programda bir araya geldi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile düzenlenen programda bir araya geldi.Turizm Otelcilik Uygulama Otel’inde gerçekleştirilen programda konuşan Vali Aydoğdu ilde görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Vali Aydoğdu basın mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı

81 İLİN POTANSİYELİ EN YÜKSEK ŞEHİRİ

Gazetecilerin halkın haber alma özgürlüğü adına gece gündüz zor şartlarda büyük gayret ve çaba gösterdiğini ifade eden Vali Aydoğdu, “Emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Aksaray kökü mazide olan ama geleceğiyle de emin adımlarla yürüyen bir şehir konumundadır. 81 il içerisinde potansiyeli en yüksek şehirlerden birisi. Bizim mutlak suretle hep beraber birlikte bu şehrin kabuklarını kırmamız gerekiyor. Birlikte Aksaray’ın değerlerini yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

Vali Aydoğdu basın mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı

"DAHA ÇOK GAYRET GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR"

“Bizim görevimiz 429 bin vatandaşımızın mağduriyetini, istek ve taleplerini doğru ölçüde yapmak ve yerine getirmek ”diyen Vali Aydoğdu, “Bugün Aksaray, Türkiye’nin gündemindedir ve herkes Aksaray’ı bir şekilde takip ediyor.  Bu bizim için sevindiricidir ama yetmez daha da çok gayret göstermemiz gerekiyor.” diye konuştu.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.