Aksaray

Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak: Gönüllere dokunan belediyeyiz

11:37 25 Mayıs 2022 1 Yorum Var
Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak: Gönüllere dokunan belediyeyiz

Gazetecilerle buluşan Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak, 3 yıllık süreçte gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi vererek gönüllere dokunan bir belediye olduklarını ifade etti.

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetinin basın buluşmalarına konuk olan Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak geçen 3 yıllık süreçte çalışmalarını sergileyerek, kasabanın yol ve su problemini halletmenin yanı sıra gönüllere dokunmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

DEMİRCİ BELEDİYESİ ÜRETEN KADINLARI DESTEKLİYOR

Aksaray Demirci Belediye Başkanı Bozlak, bilinen sadece dar gelirlilere yapılan yardımların yanı sıra, kasabada tüm hanelere erzak yardımının bulunulduğunu aktardı. Ayrıca bayramlarda ihtiyaç olan şeker ve lokumlarında yine tüm hanelere belediyenin ikramı olarak sunduklarını ekledi. Kasabalı yüksek tahsil yapan 60 civarında ki öğrenciye burs verdiklerini, ev kadınlarını üretime sevk ederek yöresel ürünlerin hazırlanmasında emekçi yaptıklarını da aktardı. Bozlak, ne göç veren, ne de göç alan bir kasaba olduklarını, 4 bini aşan nüfusunu muhafaza eden bir belde olmanın huzurunu yaşadıklarını beyan etti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ilyas 1 yıl önce Şikayet Et
    başkanım bir kızılkayalı olarak sizleri destekliyoruz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.