Aksaray

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde 2. Bisiklet Festivali gerçekleştirildi

16:53 30 Mayıs 2022
Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde 2. Bisiklet Festivali gerçekleştirildi

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Bisiklet festivali, şölen havasında gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl yoğun katılım sağlanan Bisiklet Festivali bu yıl ‘Bisikletini de Al Gel’ sloganı ile yapıldı. Festivale Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Engin Deligöz, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idari ve mülkü amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda saat 17.00’da başlayan festivalde farkındalık oluşturmak için bisikletlerle Kılıçarslan parkına hareket edildi. Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve protokol üyelerinin de sporseverlerle pedal çevirdiği festivalde renkli görüntüler yaşandı. Festivale katılan Kamu Kurum ve Kuruluşları vatandaşlarda farkındalık uyandırmak adına toplum sağlığını koruyacak mesajlar içeren pankartlar açılırken Aksaray Yeşilay Cemiyeti adına katılanlar ise ‘Bağımlı Olma Özgür Ol’ pankartı açtılar.

“ŞÖLEN HAVASINDA BİR FESTİVAL YAŞANDI”

Çocukların ve gençlerin aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiği festival de şişme oyun parkurları ve maskotlar çocukların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlanan festivalde Belediye ekipleri tarafından sürpriz hediyeler dağıtıldı. Festivalde Rodeo, Rampa Şov, Survivor Parkuru, Bisiklet adrenalin gösterisi ve tek bacak bisiklet gösterisi gibi etkinlikler de yapıldı. Halk sanatçısı Yılmaz Çil ve Emre Ülger’de festival alanında sahne aldı.

Festivalde bisiklet sürme etkinliğine katılan tüm katılımcılar arasında yapılan çekilişte ismi çıkan vatandaşlara Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından bisikletleri verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.