Aksaray

Aksaray'da Basın Bayramı şenliği yoğun katılımla kutlandı

10:42 25 Temmuz 2022
Aksaray'da Basın Bayramı şenliği yoğun katılımla kutlandı

24 Temmuz Basın Bayramı dolaysıyla Yeşil Doğa Derneği tarafından düzenlenen "Basın Şenliği" gazetecileri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenliklere Demirci belediyesi kendi ürettiği sucuklarıyla yapılan sucuk ekmekler uzun kuyruklar oluştu Etkinlik alanında Aksaray Belediyesi tarafından dağıtılan dondurma aileler tarafından çok beğenildi. 24 Temmuz Basın Bayramı dolaysıyla Basın Değer Ödülleri dağıtıldı, Naci Karaköy plaketini Ticaret Odası Başkanı Cüneyt Göktaş’ın elinden alırken Rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Ahmet Erbaş'ın plaketini Abdulkadir Ay Gazeteci Yaşar Oflaz'ın elinden aldı.

GAZETECİLİK DEMOKRASİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Programda günlük köşe yazarları dalında 45 yılını dolduran köşe yazarları Ali Genç'e Deva Partisi il Başkanı Necati Coşkuner verdi Erdoğan Kaya da Metin Tapanoğlu'nun elinden ödülünü aldı. Bölgesel yayın yapan Kanal 68 televizyonu Moderatörü Sedat Eker ödülünü usta gazeteci Bilal Bölükbaşı’ın elimden aldı. Basın Bayramı dolaysıyla konuşma yapan davetli siyasiler gazeteciliğin demokrasi açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak basın bayramını kutladılar. Basın şenliği gazetecileri ve halkı bir araya getirirken verilen konserle muhteşem bir şölene dönüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.