Aksaray

Aksaray'da Dünya Gıda Günü dolaysıyla okullarda süt dağıtımı yapılıyor

18:09 12 Ekim 2022
Aksaray'da Dünya Gıda Günü dolaysıyla okullarda süt dağıtımı yapılıyor

Aksaray’da kurulu bulunan Yeşil Doğa Derneği Tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolaysıyla ‘’Her Çocuk Süt İçmeli ‘’ diye başlatılan Kampanya dolaysıyla İlkokullarda Süt Dağıtım programları düzenleniyor.

Aksaray’da  kurulu bulunan Yeşil Doğa Derneği Tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolaysıyla  "Her Çocuk Süt İçmeli" diye başlatılan Kampanya dolaysıyla İlkokullarda Süt Dağıtım programları düzenleniyor

Aksaray'da Mehmetçik ilkokulunda yapılan süt dağıtım programına, programın sponsorlarından Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan ile Yeşil Doğa Dernek başkanı ve Okul Aile birliği yöneticileri katılım sağladı.

"ÇOCUKLARIMIZA HEM SÜT HEM DE HİKAYE KİTAPLARI DAĞITTIK"

Birlik Başkanı Bekir Kayan, çocuklara sütleri dağıtırken şunları açıklamalarda bulundu, "'Her çocuk Süt İçmeli' sloganıyla çocuklarımızın süte olan ihtiyacı gündeme taşınmıştır.  Bizce geleceğimiz olan çocuklarımız için Yeşil Doğa Derneği tarafından yapılan çağrı çok önemliydi. Bizde bu çağrıya karşılık vererek çocuklarımıza hem süt dağıttık hem de hikaye kitapları dağıttık’’ dedi.

Sınıflarda süt dağıtımı yapıldığı esnada oldukça büyük sevinç yaşayan çocuklara Fidan sevgisi üzerine bilgiler aktarıldı. Daha sonra çocuklar, ağaçları korumaları için hep bir ağızdan 'tamam' diyerek söz verdiler.

Süt dağıtımı sonrasında okul önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Öğrenciler coşkularını sergilerken, okul yönetimi de yapılan bu anlamlı etkinlik nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi.

Süt dağıtım ve Kitap dağıtım etkinlikler hafta sonuna kadar devam edecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.