Aksaray

Aksaray Motosiklet Tutkunlarından 100. Yıl Sürüşü

17:08 30 Ekim 2023
Aksaray Motosiklet Tutkunlarından 100. Yıl Sürüşü

Aksaray Motosiklet tutkunu tüm guruplar yapılan çağrıyla Cumhuriyetin 100. Yılında 100 motosiklet olarak kortejde yerini alarak bayrama renk kattılar.

Aksaray Motosiklet Kulüpleri, bugün Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamak için 100 motosikletli olarak bir araya geldi.

Aksaray da AGEM ( Anadolu Genç Motosikletliler ), AMOG, YolAçık, Aksaray Enduro, United We Ride, Stone Riders Motosiklet Kulübü kutlamaya katılarak  Aksaray’ın yollarını Cumhuriyetin 100. Yılı için dolaştı. 

Motorcular Aksaray 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapılan Cumhuriyet bayramı etkinliklerine katıldılar. 100. Yılda  100  motor kortejine başlamadan önce hükümet konağında buluşarak motorlarına Türk bayrakları astı.  Yol ver  Motosiklet Kulübü başkanı Emin Keskin’de  günün anlam ve önemi için “Cumhuriyetin 100. Yılında biz de 100  Motosiklet olarak tüm diğer kulüp arkadaşlarımızla  sevgi saygı sürüşünde bulunmaya geldik . Motosiklet tutkunu  aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.” sözlerini dile getirdi. 

Hazırlıklar tamamlandıktan sonra birçok motor sürücüsü motorlarıyla birlikte korteje katılarak renkli sahneler oluşturdu ardından Aksaray  yollarına çıktılar.

Aksaray’ın cadde ve sokaklarında motorlarıyla ilerleyen sürücüler, meydanda Atatürk anıtının önünde toplu bir şekilde fotoğraf çekimi yaptı. 

Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunun yoğun bir şekilde yaşandığını görmek vatandaşları  duygulandırdı.

Türk bayrakları ile donatılmış motorları yollarda gören Aksaraylılar da coşkuya ortak oldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.