Aksaray

Aksaray’da öğrenciler Gazze için yürüdü!

17:08 03 Kasım 2023
Aksaray’da öğrenciler Gazze için yürüdü!

Aksaray Üniversitesi öğrenci toplulukları, Gazze'de yaşanan son katliamları protesto etmek ve İsrail’in Filistin topraklarındaki işgal girişimine tepki göstermek amacıyla kampüs içerisinde ellerinde bayraklarla yürüyüş düzenlediler.



Aksaray Üniversitesi öğrenci topluluklarına bağlı öğrencinin katıldığı etkinlik, İslami İlimler Fakültesi önünden Tekbir sloganlarıyla start aldı Tekbirler ve sloganlar eşliğinde devam eden yürüyüş Derslikler önünde okunan bildiriyor tamamlandı.

ASÜ'lü öğrenci gençler Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamları protesto etmek ve İsrail’in Filistin topraklarındaki zulmüne tepki göstermek amacıyla büyük bir yürüyüş düzenledi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı yürüyüşle Üniversite kampüsünde inleten seslerle bağıran gençler " katil İsrail Filistin den defol" , kahrolsun ABD , Gazze yalnız değildir katiller hesap verecek , sloganlarıyla Lebbeyk Lebbeyk Allahümme Lebbeyk Tekbirleri getirdiler tüm dünyaya karşı Aksaray'dan Gazze için Ses verdiler.

Bilindiği gibi Aksaray içerisinde farklı mekanlarda "Gazze için ses ver Aksaray" diyerek zulme dikkat çekiliyordu. (Bağımsız Medya)

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.