Aksaray

Halüsinasyon görüp eşinin kullandığı araca müdahale edince olanlar oldu

09:38 23 Mart 2024 3 Yorum Var
Halüsinasyon görüp eşinin kullandığı araca müdahale edince olanlar oldu

Aksaray'da, eşinin kullandığı otomobilde halüsinasyon gören kadın, 'TIR'ın altına gireceğiz' diyerek direksiyona müdahalede bulundu. Kontrolden çıkıp taklalar atarak şarampole uçan otomobildeki Kabakçı çifti ve 2 çocuğu yaralandı.



Kaza, saat 17.00 sıralarında Aksaray- Adana karayolunun 19’uncu kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa’dan İstanbul’a gitmekte olan Yasin Kabakçı yönetimindeki 55 DG 919 plakalı otomobilin direksiyonuna, yan koltukta uyuyan eşi Merve Kabakçı, halüsinasyon görüp 'TIR'ın altına gireceğiz' diyerek müdahale etti. Kontrolden çıkan otomobil, taklalar atarak şarampole uçtu. Kazada Yasin, eşi Merve ve çocukları Minanur (6) ile Elif Zümra Kabakçı (2), yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Merve Kabakçı'nın polise verdiği ilk ifadede "Uyukluyordum ve bir anda TIR'ın altına gireceğimizi düşünüp direksiyonu kırdım. Kazadan sonra halüsinasyon gördüğümü anladım" dediği öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Feminist Parti 1 ay önce Şikayet Et
    Kadınların direksiyon başındayken tehlikeli olduğunu biliyorduk ama yolcu koltuğunda da tehlike saçıyormuş demek ki. Diğer yandan Allah şifa versin bu ayın hürmetine.
    Cevapla
  • Ertunç 1 ay önce Şikayet Et
    Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım..Allahım ya rabbim sen bize mukayyet olasın..Bizler çok aciz mahluklarınız ve şaşar sapıtabiliriz.Sen bizleri görünür görünmez kaza ve musibetlerden koru..Amin.Allah tez zamanda şifalar versin bu kardeşlerimize.
    Cevapla
  • hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin. Kendini çocukları eşini ölderecek kadın.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.