Amasya

Hentbolda maçın ardından

17:55 17 Ekim 2015
Hentbolda maçın ardından

Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Maliye Milli Piyango'ya 27-26 yenilen Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, rakiplerinin galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini söyledi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen sezondan bu yana en büyük özelliklerinin maçta son ana kadar mücadele eden bir takım hüviyetine bürünmeleri olduğunu vurgulayarak, "Bu maçta maalesef mücadeleden uzak, ruhsuz bir görüntü ortaya koyduk. Bunun bütün suçunu üzerime alıyorum. Sonuçta antrenör benim, bunu sahaya yansıtması gereken de benim. Maalesef oyuncularımızın bir kısmı sahaya yansıtamadılar" dedi.

Çok dar bir kadroları bulunduğunu ama eksikliklerin arkasına sığınmadıklarını dile getiren Günal, sahaya çıkan oyuncular mücadele etmediği sürece Hentbol İhtisas veya İstanbul Anafen Koleji ile de oynasalar maçı kaybetme riski ile karşı karşıya kalacaklarını vurgulayarak, " Bu maçta Maliye Milli Piyango kazanmayı bizden daha çok istedi. Umarım önümüzdeki maçlarda bu hataları tekrarlamayız ve sezon sonunda hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Maliye Milli Piyango Yardımcı Antrenörü Bülent Tuncer ise kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Çocuklar bunu hak etti, çok iyi mücadele ettiler. Tüm takımı kutluyorum. Her iki takım da çok iyi oynadı, rakibimiz de maçı alabilirdi ama ikinci yarıda isteğimiz, arzumuz çok iyiydi" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini ama genç kadronun dinamizmini bugüne kadar bir türlü sonuca yansıtamadıklarının altını çizen Tuncer, "Her maçta güzel oynadık, herkesten övgüler aldık ama sonuç alamadık" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.