Amasya

Genel seçime doğru

10:37 23 Ekim 2015
Genel seçime doğru

 AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının genç üyeleri ve genç girişimcilerle buluştu.

Pirler Parkı'nda gençlerle görüşen İpek, ülke meselelerini kendine dert edinmiş gençlerin, hem ülke hem de Amasya için çok önemli yere sahip olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin iktidar olduğu günden bu yana Türkiye'nin önemli mesafeler kaydettiğini belirten İpek, "Küresel güçler artık Türkiye’den korkmaya başladı. Çünkü bu topraklarda geçmişimizin ne kadar derin olduğunu biliyorlar. Bunun için bu bölgede hak sahibi olmak için güçlü bir Türkiye istemiyorlar, dolayısıyla güçlü bir iktidar, güçlü bir AK Parti istemiyorlar" dedi.

"Bu coğrafyadaki tüm mazlum Müslümanların tek umudu Türkiye’dir" ifadesinde bulunan İpek, şöyle devam etti:

"Küresel güçler de bunun farkında ve bu coğrafyadaki halkların Türkiye ile birlikte hareket edeceğini biliyorlar. İşte bu yüzden bu üst akıllar sırtını PKK'ya yaslayan bir partinin barajı aşması için ellerinden geleni yaptılar. Tek amaçları güçlü bir AK Parti iktidarı istemiyorlardı. Öncelikle şu sevinci ifade etmeliyim ki sizin gibi gençlerin STK’larda görev alması ülke meselelerine ilgisinin olması, toplumun genel konularıyla ilgili kafa yorması sizleri bir adım daha öne çıkarmıştır. Burada bulunan arkadaşlarımızın birçoğunun çok önemli görevlere geleceklerinden eminim.”

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.