Amasya

Genel seçime doğru

13:48 24 Ekim 2015
Genel seçime doğru

MHP Amasya Milletvekili adayı Mehmet Sarı, Amasya'da esnaf ziyaretlerinde bulundu

  MHP Amasya Milletvekili adayı Mehmet Sarı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı, Amasya'da esnaf ziyaretinde bulunarak, iş yeri sahibi ve vatandaşlarla sohbet etti. Hedefinin "Amasya’nın ikinci Vehbi Meşhur'u olmak ve insanların gönlüne yerleşmek" olduğunu belirten Sarı, 4 yıl milletvekilliği yapıp 40 yıl anılmak istediğini söyledi.

Amasya siyasi tarihinde TBMM’nin 14, 15 ve 16. dönem milletvekillerinden Vehbi Meşhur’un çok ayrı bir yeri olduğunu, bugün dahi isminin anıldığını anlatan Sarı, "Amasya'da nereye gitsem bana Vehbi Meşhur'dan söz ediyorlar. Özellikle eskilerin hayırla yad ettikleri bir milletvekilimiz. Ondan sonra Amasya tarihinde anılan bir başka milletvekili daha olmadı. Benim niyetim ve hedefim hemşehrilerimin gönlüne girip yıllarca anılmaktır" dedi.

Milletvekili seçildiği takdirde maaşını yoksullara yardım ve öğrencilere burs olarak dağıtacağını bildiren Sarı, şunları kaydetti:

 "Hemşehrilerimi Ankara'ya kadar yormadan milletvekilliği yapacağım. Amasya'ya bir büro açarak hemşehrilerimin ihtiyaçlarını buradan çözeceğim. Vekil olacağım için asılın hizmetine gireceğim. Hiçbir zaman asılın önünde elimi cebime sokarak saygısızca konuşmayacağım. Amasyalı gençlerin iş ihtiyacı, Amasyalı öğrencilerin yurt ihtiyacı var. Bu sıkıntıların giderilmesi için özellikle tarım ve turizm alanında önemli yatırımlar yapılması gerekiyor. Bizim ilk altı ayda 800 gencimize, 17'nci ayda da bin 600 gencimize istihdam sağlamak gibi bir hedefimiz var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.