Amasya

Milletvekili seçiminin ardından

13:09 07 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

AK Parti Amasya Milletvekili İpek: "Seçmen aradaki 5 aylık süreci çok doğru analiz etmiş ve şunu söylemiştir; 'AK Parti ile büyümeye devam eden Türkiye'nin yoluna devam etmesini arzu ediyoruz. Bu sıkıntılı süreçte AK Parti'ye yoğun destek veriyoruz"

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Merzifon'da teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

İlçede esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden İpek, özellikle 7 Haziran seçimleri sonrası muhalefet liderlerinin ülkenin geleceği, ekonomisi, özellikle dış politikası ve başta Suriye olmak üzere çevredeki gelişmeler karşısında sorumlu davranmadığını söyledi.

Türkiye'nin bir taraftan ekonomisini büyütürken bir taraftan terörle mücadele ettiğini, diğer taraftan çevrede meydana gelen Suriye dahil gelişmelere karşı yoğun dış politika yürüttüğünü anlatan İpek, "Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, parlamento, yerel yönetimlerin uyumlu çalışması gerekir. Dolayısıyla bir uyumsuzluk olursa döviz fiyatları yükseliyor, başta inşaat sektörü olmak üzere üretim alanları duruyor. İstihdamda ve ihracatta azalma oluyor. Dolayısıyla seçmen aradaki 5 aylık süreci çok doğru analiz etmiş ve şunu söylemiştir; 'AK Parti ile büyümeye devam eden Türkiye'nin yoluna devam etmesini arzu ediyoruz. Bu sıkıntılı süreçte AK Parti'ye yoğun destek veriyoruz" dedi.

 Seçmenin muhalefete "Biz size 7 Haziran'da bir miktar şans vermiştik ama siz bunu hak etmediniz, biz hak etmediğinizi fark ettik" dediğini ifade eden İpek, şöyle konuştu:

"Amasya da AK Parti döneminde çok ciddi yatırımlar aldı. Yatırımlar bundan sonra daha da hızlanacak. Çünkü devletin işleyen çarkları düzgün bir şekilde işlemeye başlayacak. 5 aylık süreçte bürokrasinin durdu. Bütçemiz, paramız her şeyimiz olmasına rağmen seçim sonucunu bekliyorduk. Tüm bunların ihaleleri yapıldı, yatırımlar bundan sonra daha da hızlanacak. Bundan sonra hızlanacak her şey. Amasya'da duble yollar ve çevre yolu sadece AK Parti döneminde planlandı."

İpek'e ziyaretlerinde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez ve partililer eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.