Amasya

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

13:09 21 Aralık 2015
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

"Türkiye kupasında çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, Türkiye kupasında çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2. tur B Grubu'nda, Ankara'da THF Spor Salonu'nda oynadıkları maçların ardından çeyrek finale yükseldiklerini anımsattı.

Amaçlarının B Grubu'ndan birinci çıkmak olduğunu belirten Günal, "Ancak ilk iki maçtaki bize yakışmayan performans ile bu maçlarda ikişer sayı farkla galip gelmemiz ve son maçta da Göztepe ile berabere kalmamız sonucunda averajla gruptan ikinci olarak çeyrek finale çıktık. Bu durum çok önemli değil önemli olan çeyrek finale çıkmaktı ve biz de çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımız sonuna kadar mücadele ettiler hiçbir maçta oyundan kopmadılar" dedi.

Yarı finale kalmak için çalışacaklarını vurgulayan Günal, "Çekilecek kurada kimi çekeceğimiz önemli değil. Keşke Türkiye Hentbol Federasyonu gruplar belli olduktan sonra gidiş yolunu da belli etselerdi. Şimdi sona kalan son sekiz takım kuraya girecek belki biz aynı grupta olduğumuz Göztepe ile de eşleşebiliriz bundan sonra kim çıkarsa çıksın Beşiktaş Mogaz dahil bizim amacımız oynayacağımız iki maç sonunda avantajı elde edip son dörtlü finale kalarak Türkiye kupasında finali görebilmektir" ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.