Amasya

Evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklar

14:52 29 Şubat 2016
Evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklar

Merzifon ilçesinde yaşayan Emre ve Yasemin Tilkicioğlu çifti, 29 Şubat'ta nikah masasına oturarak 4 yılda bir kutlayacakları evlilik yıl dönümleri için "evet" dedi.

Tilkicioğlu çifti, Merzifon Belediyesi evlendirme dairesinde, Belediye Başkanı Alp Kargı'nın kıydığı nikahla dünyaevine girdi.

Emre Tilkicioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Şubat tarihinin 4 yılda bir denk geldiğini unuttuklarını söyledi.

Nikah merasim tarihini özellikle belirlemediklerini ifade eden Tilkicioğlu, "Bugün kıydığımız nikahımız bilinçsizce oldu. Meğer 4 yılda bir denk geliyormuş, farkında değildik. Benim için bugünün büyük bir anlamı oluştu. Burada işin espri tarafı 4 yılda bir masraf yapacağız. Evlilik kutlamamızı 4 yılda bir yapacağız" dedi.

Yasemin Tilkicioğlu ise evlenmek için acele ettiklerini, 29 Şubat tarihinin tesadüf olduğunu belirterek, "Aslında böyle bir gün aklımızda yoktu. Evlilik başvurusu yaptığımızda '29 Şubat Pazartesi uygun' dediler. Bugünün bu kadar anlamlı olduğunu bilmiyorduk. Daha sonra öğrendik ki 29 Şubat tarihi 4 yılda bir denk geliyormuş. Gerçekten nikahta hayır varmış, bu da 29 Şubat'ın hayrı olsa gerek. Bizim için güzel bir hatıra olacak. Evlilik yıldönümümüz 4 yılda bir denk geleceği için büyük hediyeler bekliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kargı ise çifte ömür boyu mutluluk diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.