Amasya

Suluova Kaymakamı Taşdan, sanayi esnafıyla buluştu

16:09 20 Mayıs 2016
Suluova Kaymakamı Taşdan, sanayi esnafıyla buluştu

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Suluova Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlen, Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıya katıldı.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakam Taşdan, nitelikli eleman desteğinin yanı sıra çeşitli programlar düzenleyerek, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sanayi esnafının büyümesini sağlamak için gayret ettiklerini söyledi.

Sanayi esnafının ilçenin göz bebeği olduğunu ve kendilerine önem verdiklerini ifade eden Taşdan, "Esnafımızın mesleki yönden kendisini geliştirmeye özen gösterip, müşteri ilişkilerini sıcak tutmasını istiyoruz. Sanayi sitemizde toplam kalite yönetiminin bütün unsurları uygulandığında sanayimiz, daha tanınır ve gelişir olacaktır. Biz kaymakamlık olarak vereceğimiz desteklerle sürekli esnafımızın yanında olacağız." şeklinde konuştu.

Daha sonra sanayi esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Taşdan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Usta ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Alim Deniz'den çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.