Amasya

Ortaokul öğrencilerinden "El uzat ihtiyacı azalt" projesi

12:39 04 Mart 2017
Ortaokul öğrencilerinden "El uzat ihtiyacı azalt" projesi

Gümüşhacıköy ilçesinde bir grup ortaokul öğrencisi, ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım kampanyası düzenledi.

Mehmetpaşa Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencileri, ihtiyacı olan çocuklar için "El uzat ihtiyacı azalt" ismiyle yardım kampanyası başlattı. Öğrenciler topladıkları oyuncak, mont, kazak ve çocuk giysisi bulunan 10 koliyi ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere okul müdürü Murat Altındağ'a teslim etti.

Öğrencilerden İlknur Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okullarında bazı arkadaşlarının kışlık kıyafetlerinin bulunmadığını, bu nedenle zor durumda olduklarını gördüklerini söyledi.

Bunun üzerine arkadaşlarıyla okul müdürlüğünden izin alarak yardım kampanyası başlattıklarını belirten Aslan, "Önce sınıfımızda yardım topladık. İlgi olunca okul geneline yaydık." dedi.

Kemal Kirpiksiz de projeyle ihtiyaçlarından fazla eşyalarını değerlendirmeyi ve ihtiyacı olanlara vermeyi amaçladıklarını anlatarak, "İhtiyacı olanlara yardım ederek ihtiyaçlarını karşıladığımızda hem bizim hem de onların mutlu olacağına inanıyorum. Herkesin duyarlı olarak bu tür projelere katılmalarını istiyoruz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.