Amasya

Orman Genel Müdürü Karacabey, Amasya'da

17:00 07 Ocak 2018
Orman Genel Müdürü Karacabey, Amasya'da

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Amasya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Karacabey, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriyya Nane ve müdürlük personeliyle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda 2017 yılı faaliyetleri ile 2018 hedeflerini değerlendiren Karacabey, kaliteli ve birinci sınıf emval üretimi yaparak ülkenin ham madde ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi.

Karacabey, bununla birlikte orman köylülerinin hayat standardını yükseltmek için ne gerekiyorsa yapılacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Orman köylülerinin ekonomik gelirlerini yükseltmek ve kırsal kalkınmayı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Orman köylülerimizin ekonomilerini desteklemeye geliştireceğimiz projelerle devam edeceğiz. Genel müdürlüğümüzün kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. İstedikleri zaman gelip bizleri ziyaret edip sorunlarını dile getirebilirler. Bizler de yasalar çerçevesinde orman köylülerimizin sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa yaparız."

Toplantıdan sonara ilçelerde incelemelerde bulunan Karacabey, tarımsal kooperatif başkanları, orman köylüleriyle bir araya geldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.