Amasya

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

21:45 08 Mart 2018 1 Yorum Var
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın ve erkek çalışanların eşleriyle yemekte bir araya geldi.

Başkan Öztürk, Öğretmen Evi'nde düzenlenen programda, yaptığı konumada kadınlara en fazla değeri İslam dininin verdiğini söyledi.

Kadınların her zaman önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, "Bugün farklı bir gün, farklı olan ise bugünün dünya kadınlar günü olmasıdır. Bazı günleri belirli günlere hapsetmek konuyu anlamaya yetmez. Ancak bazı günler ve haftalar vesilesiyle de olsa hatırlanıyor olmak güzeldir. Buradan sınırda bizim için mücadele eden tüm güvenlik güçlerinin anne ve eşlerinin günlerini kutluyorum." dedi.

Belediye çalışanı olmanın zorluklarından bahseden Öztürk, "Belediye personeli olmak zordur çünkü şehrin her derdi ile ilgilenip, sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. Belediye personeli olmanın güzel yanı ise yaptığımız hizmetleri şehirdeki vatandaşların faydalandığı kadar bizim ailemizin de faydalanıyor olmasıdır. Bu mutluluk bizlere ayrı bir şevk vermektedir." diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Adem Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece çalışanları değil genel olarak cagursaydiniz daha güzel olurdu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.