Amasya

AÜ'de Rektör Orbay akademik değerlendirme toplantısı yaptı

15:49 10 Mart 2018
AÜ'de Rektör Orbay akademik değerlendirme toplantısı yaptı

Amasya Üniversitesinde Rektör Metin Orbay başkanlığında akademik başarı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Metin Orbay, öğretim görevlileriyle bir araya gelerek, Amasya Üniversitesinin akademik anlamda güçlenmesi için yapılabilecekleri ele aldı.

Akademik başarının gerçekleşmesi için uygun altyapıyı hazırladıkları belirten Orbay, "Her biriniz ulusal veya uluslararası düzeyde saygın enstitülerde doktora yaptınız veya yapmaya devam ediyorsunuz. Bizler de idareciler olarak sizler için uygun çalışma ortamları hazırlamak ve heyecanınıza heyecan katmak için varız." dedi.

Saha araştırmalarına veya laboratuvara dayalı çalışması olanlara gerekli izinleri verdiklerini, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini beklediklerini anlatan Orbay, "Mutlaka bu süreçte karşılaşacağınız sorunlar olacaktır. Bu sorunların çözüm sürecinde bölüm akademik başkanlıkları başta olmak üzere tüm birimlerimizle irtibatlı olunuz.

Araştırma görevlisi arkadaşlarımızın birimlerince düzenlenen sempozyum, kongre konferans gibi etkinliklerde aktif rol oynamaları ve özellikle lisans öğrencilerine danışmanlık noktasında önemli görevler düşmektedir." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.