Amasya

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

17:16 05 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim öncesi çalışmalarına hız veren teşkilatı üyeleri, kapı kapı dolaşıyor, vatandaşlardan destek istiyor.

Seçim çalışmalarına katılan AK Parti milletvekili adayı Hasan Çilez de vatandaşlarla iftar sofralarında, evlerde, pazar yerleri ve köylerde bir araya geliyor, partisinin hedeflerini anlatıyor.

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin tüm organlarının 24 Haziran seçimlerine kadar azim ve kararlılıkla çalışacağını belirtti.

AK Parti'nin her zaman seçime hazır olduğunu vurgulayan Kuzucu, şunları kaydetti:

"İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız mahallelerde, köylerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Partimiz, ilk günkü gibi aynı ilgi ve sevgi seliyle karşılanıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. AK Parti, millet partisidir, bizler milletimizin hizmetkarıyız. Hayata geçirilen reform ve projelerimizle her alanda vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırdık, inşallah 25 Haziran günü davamızın kutlu yoluna alnımızın akıyla devam edeceğiz."

Çilez ise Türkiye'nin bugün olduğu gibi gelecekte de demokrasi ve adaleti sadece kendi insanı için değil, tüm insanlık için istemeye ve hak temelli diplomatik anlayışı sürdürmeye devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.