Amasya

Polisten sürücülere uyarı afişi

12:26 14 Haziran 2018
Polisten sürücülere uyarı afişi

Taşova Trafik Denetleme Büro Amiri İsmet Bolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde bayram tatiline gidiş ve dönüşlerini sağlamak amacıyla gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Taşova Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, bayram öncesi vatandaşları olası trafik kazalarına karşı uyarmak için D 100 karayoluna uyarıcı afişler astı.

Öncelikle şehirler arası yolculuk yapan otomobil sürücüleri olmak üzere tüm araç sürücülerini ikaz ettiklerini ve kurallara riayet etmelerini istediklerini anlatan Bolat şunladı söyledi:

"Elde olmayan kazalar bayramı acı içerisinde geçilmesine neden olmaktadır. Vatandaşları uyarı amaçlı afişler asarak dikkatli olmalarını sağlamayı amaçladık. Üzüntü yaşamak istemiyorsak mutlaka trafik kurallarını uyalım. Sevdiklerimizi kaybetmeyelim. Sadece uyarılarımız bayramlar için değil her zaman geçerlidir. Bayram boyunca radar, hız kontrolü gibi denetimlerin yanı sıra Amasya ve Taşova arası sorumluluk bölgemizden farklı bölgelerinde de 24 saat uygulamalarımız sürecektir."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.