Amasya

Oğlu bıçaklanarak öldürülmüştü! İmam babadan yürek burkan son görev

14:38 28 Kasım 2022 5 Yorum Var
Oğlu bıçaklanarak öldürülmüştü! İmam babadan yürek burkan son görev

Samsun'da ev arkadaşının arkadaşı Baran Ö. (21) tarafından çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Abdüssamet Bakır (25), imam olan babası Recep Bakır'ın kıldırdığı cenaze namazıyla toprağa verildi.

Kan donduran olay, Samsun'un Atakum ilçesinde yaşandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde gece 04:00 sularında, işletme fakültesi son sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Kemal Abdüssamet Bakır, ev arkadaşının arkadaşı olan motosikletli kurye Baran Ö. (21) ile aralarında tartışma çıktı.

Samsun'da öldürülen oğlunun cenazesini kıldırıdan imam baba

KAVGA ESNASINDA KALBİNDEN VE BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kavga apartmanın merdivenlerinde devam etti. Bu sırada Kemal Abdüssamet Bakır'ın Baran Ö.'yü sırtından ve baldırından bıçakla yaraladığı iddia edildi. Kendisini bıçakladığını ileri sürdüğü gencin elindeki kelebek bıçağı aldığı iddia edilen Baran Ö., Bakır'ı aynı bıçakla kalbinden ve sol bacağından bıçaklayıp motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti. Bir lokantada motosikletli kurye olarak çalıştığı öğrenilen ve hastanede tedavi altına alınan Baran Ö., kendisini bıçaklayan genci bıçakla yaraladığını ileri sürdü. Olayın olduğu apartmana giden polis ekipleri üniversite öğrencisi Abdüssamet Bakır'ı apartmanın girişinde ölü olarak buldu.

Samsun'da öldürülen oğlunun cenazesini kıldırıdan imam baba

İMAM BABASININ KILDIRDIĞI CENAZE NAMAZIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

  Bakır’ın cenazesi getirildiği Amasya’da Hazreti Ömer Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tekirdede Mezarlığı'na defnedildi. İmam hatip olan babası Recep Bakır, en acı görevini yaparak oğlunun cenaze namazını kıldırdı. Meslektaşları ve yakınları 2 çocuğu daha olan acılı babanın üzüntüsünü paylaşmaya çalıştı.

Samsun'da öldürülen oğlunun cenazesini kıldırıdan imam baba

Samsun'da öldürülen üniversite öğrencisi

Samsun'da öldürülen oğlunun cenazesini kıldırıdan imam baba

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak hiç ben söyliyim hafifletici sebep falan katil üç beş sene yatıp çıkar . Olan ölene olur yazık değil mi bu nasıl adalet . İdam mutlaka gelmeli .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kısasa Kısas 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına devletimiz bu işi çözecek çok ağır cezalar getirmeli kısasa kısas anne baba evlatlarını bir başkası taciz etsin dövsün öldürsün diyemi büyütüyor yazık gencecik canlkara
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah rahmetiyle muamele eyleye Amin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kâtil Dünya lık olarak cezâ sını alacak ama yeterli olmayacak. Kıyamet te MAHŞERDE İLK GÖRÜLECEK DAVA KAN DAVASI OLACAK. KATİLİN ALLAH KATINDA HİÇ BİR ŞEKİLDE AFFI YOK. İNSANLAR SİNİRLENİNCE ÖFKE KONTROLÜ ŞART. KÂTİL LİGİN ÖZETİ BÖYLE. YÜCE ALLAH İNSANLARA AKLINI DOĞRU DÜZGÜN KULLANMALARINI NASİB EYLEYE. ÂMİN.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    DEVLETİMİZ Bile ana-baba kucağı gibi hain teröristleri öldürmemek için teslim olun çağrısı yaparken nedir bu canilik,AİLE EĞİTİMLERİ İMANDAN UZAKLAŞTIKÇA NE YAZIKKİ ALLAH CC VERDİĞİ CANI ANCAK ALLAH IN ALACAĞINI BİLMEZMİ-ÖĞRETİLMEZMİ AİLEDE...???
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.