Amasya

Eşek arısı yüzünden gölete uçtular

10:01 25 Ekim 2023 2 Yorum Var
Eşek arısı yüzünden gölete uçtular

Amasya’da otomobilin içine giren eşek arısı kazaya yol açtı, 3 kişi ölümden döndü.

Kendilerini sokup zarar vermesinden endişelendiği arıyı arabanın içinde şapkayla kovalayan yaşlı adam, direksiyondaki kardeşinin paniklemesine neden oldu. Kontrolden çıkan araç, 25 metreden gölete uçtu. Şans eseri kıyıda duran otomobilde yaralanan aynı aileden 3 kişi ölümden döndü. Yaralılar başlarına gelen talihsiz kazayı anlattı.

Huzurevi ziyaretinden dönüyorlardı

Suluova’da huzurevinde kalan bir kişiye yardım için ziyarette bulunup dönerken Değirmendere Göleti civarında otomobilin içine giren arıyı zarar vermemesi için şapkasıyla kovalayan Hüseyin Ladikli (78), o sırada direksiyonda olan kardeşi Mustafa Ladikli’nin (74) dikkatinin dağılmasına neden oldu. Sürücünün eşi Hamide Ladikli’nin de içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak 25 metreden gölete uçtu. Suyun kıyısında duran otomobildeki 3 kişi yaralandı. Sürücü ve eşi kendi imkanlarıyla, taktığı emniyet kemerini çıkartamayan Hüseyin Ladikli ise çevreden yetişenlerin yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine jandarma, itfaiye ve acil yardım ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Eşek arısına birkaç defa şapkamı vurdum"

Başından yaralanan Hüseyin Ladikli, “Eşek arısına birkaç defa şapkamı vurdum. O sırada da arabayı süren kardeşim bana bakınca araç takla attı. Ama arıya ne oldu bilmiyorum” dedi.

Kardeşi Mustafa Ladikli ise “Sarı renkli eşek arısıydı. Ağabeyim vurup kurtulalım derken sonra olan oldu” şeklinde konuştu.

Araçları kullanılmaz hale gelen aile, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun, bir arının yaptığı işe bak
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ail 6 ay önce Şikayet Et
    Arı ucunuzude sokmus
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.