Ankara

Hakkari'deki terör saldırısı

16:37 07 Eylül 2015
Hakkari'deki terör saldırısı

 Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısına ilişkin yazılı açıklamada bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Avan, saldırı karşısında tüm ülkede olduğu gibi şehit yakınları olarak kendilerinin de ciğerinin yandığını belirtti.

Türkiye genelinde nüfuslarına göre en çok şehit ve gazisi bulunan ilçelerden biri olduklarını hatırlatan Avan, bu acının ne demek olduğunu çok iyi bildiklerini kaydetti.

Avan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Askerlerimize kalleşçe yapılan bu saldırı sonucu aldığımız bu acı haber bizleri derinden üzmüştür. Yüreğimize kor düşmüş ve ciğerimiz yanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Operasyonlara katılan güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun. Bu hain saldırıyı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK'yı ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bu hainler kalleşçe saldırmaya devam ediyor, daha fazla canımızı yakmadan devlet, devlet olmanın gereğini yapmalı. Terörün kökü kuruyuncaya kadar operasyonlar devam etmelidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.