Ankara

Terör saldırılarına tepkiler

19:31 10 Eylül 2015
Terör saldırılarına tepkiler

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, "teröre karşı birlik ve beraberlik toplantısı" düzenledi

 Kalecik'te, "teröre karşı birlik ve beraberlik toplantısı" düzenlendi.

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy'un düzenlediği toplantıya, AK Parti Kalecik İlçe Başkanı Ümit Çiğdem, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhan Kaya, CHP İlçe Başkanı Alper Gümüş ve Gençlik Kolları Başkanı Utku Hatipoğlu ile Saadet Partisi Kalecik İlçe Başkanı Ömer Karakoç katıldı.

Toplantıda, "Bölücü terör örgütüne karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması, bu süreçte sağduyulu hareket edilmesi gerektiği" vurgulandı.

Kalecik Belediye Başkanı Ulusoy, "Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Son günlerde artan terör olayları hepimizi derinden üzmüştür. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Kalecik ilçemizde başlatmış olduğumuz bu birlik ve beraberliğin ülke genelinde de daim olmasını temenni ederim" dedi.

Ulusoy, "Toplantımıza katılan siyasi parti başkanlarına teşekkür ediyorum, terörü lanetliyor, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu süreçte halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde sağduyulu olmasını diliyorum" diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.