Ankara

İşler’in Çubuk ziyareti

23:29 07 Ekim 2015
İşler’in Çubuk ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk’u ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden İşler, daha sonra Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin genel kuruluna katıldı.

Derneğe ait Hanımelleri Lokantasındaki genel kurulda konuşan İşler, 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümetin kurulmamasının ülkede fetret döneminin yaşanmasına neden olduğunu belirtti.

Önemli bir seçim sürecine girildiğini anlatan İşler, şunları söyledi:

"Türkiye’nin önünün açılması lazım. 7 Haziran’dan sonra bir tıkanıklık söz konusu oldu. Hükümet kurulamadı, ilk defa Cumhuriyet tarihinde bir seçim yenileniyor ve dolayısıyla 1 Kasım’da yeniden sandığa gideceğiz. Türkiye’nin etrafına baktığımız zaman bir ateş çemberine döndü, her yer yanıyor. Türkiye’de en ufak bir zaaf olduğunda gördük ki terör örgütleri hemen harekete geçiyorlar. Yeniden çatışmalar söz konusu oldu, şehitlerimiz var, kan akıyor, gözyaşı akıyor. Dolayısıyla Türkiye’nin güçlü olması lazım, kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım. Aynı bu eğitim gönüllüleri nasıl kendi ayakları üzerinde duruyorsa, ülkemizin de kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım. Hükümetin kurulamaması nedeniyle bir fetret dönemi söz konusu oldu. Biz olanda hayır vardır diyoruz."

7 Haziran’dan sonra AK Parti olarak gerekli dersleri çıkardıklarını ifade eden İşler, "Bu tablo karşısında elbette millet de kendi kendine bir ders çıkarttı, bir hesap yaptı, muhasebe yaptı. Neticede inşallah yapılan bu muhasebeler sandıklara yansıyacak. İnşallah Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Göreve geldiklerinden bugüne hemen hemen her gün bir yardım kampanyası düzenlediklerini kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da, ilçe halkının yardımlara gereken özeni ve katkıyı göstermemesinden yakındı. Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin yapısını bozmadan yeni üyelerle çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini işaret eden Başkan Acehan, gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Esnaf ve şehit yakınları ile bir araya gelen İşler daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.