Ankara

Eski TBMM Başkanı Çiçek'ten Çubuk Kent Konseyi'ne destek

16:04 13 Ekim 2015
Eski TBMM Başkanı Çiçek'ten Çubuk Kent Konseyi'ne destek

 Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek'in kent konseyi tarafından yürütülen "Hayır Mağazası"na kışlık ayakkabı yardımında bulunduğunu belirtti.

Tekaüt, Çiçek'in geçtiğimiz günlerde "Hayır Mağazası"nı da ziyaret ettiğini, mağazanın çalışmalarını çok beğendiğini ve kışlık ayakkabı yardımında bulunarak destek verdiğini aktardı.

"Hayır Mağazası"nın faaliyetlerinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Tekaüt, "Sağ olsun eski TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek Bey 'Hayır Mağazası'nı ziyaret ettiler ve orada yapılan çalışmadan dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından kendileri 700 çift kışlık çocuk botu gönderdiler. Biz de kent konseyi olarak bu ayakkabıları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtmaya başladık. Eski ayakkabıları çıkartıp yerine yenilerini giyen çocuklarımızın mutlulukları görülmeye değerdir. Çocuklarımızı sevindiren sayın başkanımızdan Allah razı olsun, kış öncesi 700 çocuğumuzun yüzünü güldürerek ayakkabı ihtiyacını gidermiş olduk" diye konuştu.

Kimsesiz, yetim, öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmanın her insanın görevi olduğunu anlatan Tekaüt, hayır mağazasının buna aracılık yaptığını vurguladı.

Tekaüt, yardımları ulaştırmaya hiç hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "Tüm hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızı hayır mağazasına destek olmaya davet ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.