Ankara

Başbakan Davutoğlu Trabzon'da

21:11 19 Ekim 2015
Başbakan Davutoğlu Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını yapan Davutoğlu, Trabzonspor'un 79 yaşındaki efsanevi teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını yaptı.

AK Parti'nin Trabzon mitinginin yapıldığı Atatürk Alanı'nda bulunan yeni il başkanlığı binasına yürüyerek geçen Davutoğlu, yol boyunca esnafla sohbet etti.

Binanın açılışını kurdele keserek gerçekleştiren Davutoğlu, teşkilat mensuplarıyla görüştü. Eşi Sare Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da Davutoğlu'na eşlik ettiği ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Ziyaretin ardından Davutoğlu, AK Parti MKYK Üyesi, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile balkona çıkarak vatandaşları selamladı, yöresel şal dağıttı.

Davutoğlu daha sonra Trabzonspor'a çok sayıda kupa kazandıran ve "efsane" olarak tanınan, 79 yaşındaki eski teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı Beşirli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Ziyaret, basına kapalı gerçekleşti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.