Ankara

Türkiye sandık başında

13:04 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

 İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Şu ana kadar bütün oy verme işlemleri, huzur ve sükunet içinde, herhangi bir problem yaşanmadan, vatandaşımızın iradesinin sandığa yansıması noktasında gayet güzel geçiyor. Bu saatten sonra da aynı güzellikte geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Altınok, oy kullanmak üzere Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesine geldi. Vatandaşlarla sıraya giren Altınok, oyunu 1092 numaralı sandıkta kullandı. 

Bakan Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekili genel seçiminin millete ve memlekete hayırlar getirmesini temenni etti.

Oy verme işleminin doğudaki illerde saat 07.00'de, diğer bölgelerde ise 08.00'de başladığını anımsatan Altınok, şöyle konuştu:

"Şu ana kadar bütün oy verme işlemleri, huzur ve sükunet içinde, herhangi bir problem yaşanmadan, vatandaşımızın iradesinin sandığa yansıması noktasında gayet güzel geçiyor. Bu saatten sonra da aynı güzellikte geçmesini temenni ediyorum. Bütün güvenlik görevlilerimiz ve bakanlığımız teşkilatı bu noktada seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini ve aynı zamanda vatandaşımızın iradesinin sandığa sağlıklı şekilde yansıyabilmesi için gayret ediyor. Şu ana kadar gayet iyi gidiyor ve bana bu zamana kadar bir problem aksetmedi. İnşallah milletimizin layık olduğu şekilde seçimleri gerçekleştireceğiz."

Altınok, vatandaşın iradesinin sandığa yansıması noktasında gayret gösterdiklerini vurgulayarak, "İnşallah kazasız belasız, herhangi bir sıkıntı olmadan seçimleri sonuçlandıracağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.