Ankara

Ankara Marka Festivali başlıyor

12:37 05 Aralık 2015
Ankara Marka Festivali başlıyor

Ankara Ticaret Odasınca (ATO), Ankara'nın markalaştırılması çalışmaları kapsamında düzenlenecek Ankara Marka Festivali (AMF) 7 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Ankara'dan global markaların çıkarılması amacıyla bu yıl ilki düzenleyecek AMF, 7 Aralık'ta Ankara Congresium'da başlayacak.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, güçlü markaları ile Ankara'nın ekonominin ve markalaşmanın da başkenti olacağını vurgulayarak, "Ankara'nın marka değerine yakışır bir festival düzenledik. AMF, bugüne kadar Ankara'da yapılan en geniş katılımlı ve uluslararası nitelikte marka festivali olacak. Ankara Alışveriş Festivali’nden sonra AMF ile yeni bir markalaşma yolculuğuna çıkıyoruz. Herkesi bu yolculukta bize eşlik etmeye davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Çalık Holding'in ana sponsorluğunda yapılacak festival boyunca 23 konferans ve 17 eğitici oturum gerçekleştirilecek. Festivalde, dünyaca ünlü marka gurularından öğütler, global markalardan deneyim paylaşımları, başarı öyküleri ve markalaşmanın yol haritaları yer alacak. 

"Güçlü ekonomi, büyüyen Türkiye” sloganı ile düzenlenecek festivalde, markalaşma, yenilikçi fikirlerin harekete geçirilmesi, global ölçekte Türkiye'nin başarılı markaları, inovatif pazarlama ve marka, patent ve lisanslamanın marka kalıcılığındaki önemi, radyo, reklam ve iletişimin markalaşmadaki etkileri konularında konuşmalar yapılacak.

Congresium kompleksinde pek çok marka stant açacak. Ana fuaye alanında ise fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven'in katkılarıyla düzenlenen fotoğraf ve resim sergileri yer alacak.   

- Festivale katılım ücretsiz

Katılımın ücretsiz olacağı festivale, isteyenler http://www.ankaramarkafestivali.com/form/ adresinden kayıt yaptırarak izleyici kartını alabilecek. Festivalde konuşmacılar, Ankara Congresium'un 3 bin 100 kişilik Gordion Oditoryum ve 600 kişilik Angora salonlarında eş zamanlı olarak söz alacaklar.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.