Ankara

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

11:20 25 Şubat 2016
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'nın vergi verenleri arasında 150 bin üyeleri bulunduğuna dikkate çekerek, "Devlet iş yapabilme ortamı sağladığı sürece biz çalışmaktan mutluyuz" ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütcü, Bezci'yi makamında ziyaret etti.

Devletin iş yapabilme ortamı sağladığı sürece özel sektörün çalışmak, üretmek ve istihdam sağlamak isteyeceğini kaydeden Bezci, "Topraklarımız, ülkemiz varsa bizler varız ve çalışmalarımızı da büyük bir mutlulukla sürdürürüz" değerlendirmesinde bulundu. Bezci, Ankara'nın vergi verenleri arasında 150 bin ATO üyesi bulunduğunu aktardı.

- "Toplanan verginin yüzde 12'si Ankara'dan"

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü de Maliye Bakanlığının tüm çalışmalarının mükelleflerin daha kolay iş yapabilmesine yönelik olduğunu vurguladı. Vergi yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükelleflere teşekkür ettiklerini kaydeden Sütçü, Bezci'ye "Şahsınızda Ankara'daki üyelerinize, vergi verenlere minnet duygularımızı ifade etmek üzere sizi ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.

Memur kenti olarak bilinen Ankara'nın son dönemde sanayi ve ticaret kenti haline dönüştüğünü ve vergi gelirlerinin yüzde 12’sinin Ankara’dan toplandığını bildiren Sütcü, devlet hizmetlerinin toplanan vergilerle sağlandığını kaydetti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.