Ankara

- ATO Başkanı Bezci:

11:10 10 Mart 2016
- ATO Başkanı Bezci:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Hedefimiz Ankara'yı dünya turizminin parlayan destinasyonu haline getirmektir" ifadesini kullandı.

Bezci, yazılı açıklamasında, bu yıl 50'ncisi düzenlenen Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nda Türkiye'nin zengin turizm varlığını anlatmak amacıyla tanıtım yaptıklarını belirtti.

Ankara'nın doğru tanıtım planlamasıyla cazibe merkezi olabileceğine dikkati çeken Bezci, "Hedefimiz Ankara'yı dünya turizminin parlayan destinasyonu haline getirmektir" ifadelerini kullandı.

Ankara’da oturarak organizatör, yatırımcı ve turist gelsin diye beklenemeyeceğine işaret eden Bezci, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kendimizi tanıtıp anlatmamız lazım. Toplantı, kongre, fuar ve konferans turizmi sektöründe daha da iddialı hale gelen Ankara'mızı, dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz. ITB Berlin Fuarı'na geçen yıl 186 ülkeden 175 bin ziyaretçi gelmiş. İçinde ziyaretçilerin ve profesyonellerin bulunduğu bu kadar büyük bir topluluğa tanıtım yapmak Ankara için önemli bir çalışmadır."

Bezci, fuarda Türkiye standını da tek tek gezerek katılımcılardan bilgi aldığını aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.