Ankara

ANKESOB Başkanı Yiğiner, şehit ailesini ziyaret etti

18:30 25 Mart 2016
ANKESOB Başkanı Yiğiner, şehit ailesini ziyaret etti

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın Çubuk ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki şehidin baba evini ziyaret eden Yiğiner ve beraberindeki oda başkanları, aileye başsağlığı diledi. Şehit ailesinin acısını kendi acıları olarak gördüklerini dile getiren Yiğiner, şehidin ailesi kadar kendi ciğerlerinin de yandığını kaydetti.

ANKESOB olarak her zaman şehit ailesinin yanında olacaklarını vurgulayan Yiğiner, "Ailelerimizle birlikte huzur, güven içerisinde yaşayabiliyorsak, bu aslan parçaları sayesindedir. Şehitlerimizin sayesinde bu kadar rahat nefes alıyoruz. Başta ailesine olmak üzere, Çubuk'umuz, ülkemizin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Biz de üzerimize düşen neyse Ankara Esnaflar ve Sanatkarlar Odaları olarak, teşkilat olarak, Çubuklu bir hemşehriniz olarak yerine getirmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Şehit babası Bahtiyar Tunca ise kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Benim ciğerim yandı, başkalarının ciğeri, yüreği yanmasın. Bu terör belasının bir an önce bitirilmesini istiyorum. Allah bu acıyı hiçbir anne babaya yaşatmasın." dedi.

Ziyarette Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu, Yiğiner tarafından şehit babası Tunca'ya üzerine Türk bayrağı işlenmiş tablo hediye edildi.

Uzman Çavuş Emre Tunca, terör örgütü PKK mensuplarınca Mardin’in Nusaybin ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 21 Mart 2016'da şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.