Ankara

Şehitler Haftası

11:42 15 Nisan 2016
Şehitler Haftası

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 14 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Sincan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Kültür Evi'nde Sincan Belediye Başkanı Tuna'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Sincan İlçe Jandarma Komutanı Yavuzkan Duman, Sincan Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Hüsrev Arslan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara 1 No'lu Şube Başkanı Aydoğdu Yaşar, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Şehitleri anarak onlara sahip çıkmanın önemine işaret eden Tuna, "Milletimizin huzur ve güveni için canlarını fedakarca ortaya koyan şehitlerimize minnet borcumuz ödenemez. Bugün milletçe dimdik ayakta kalmayı şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarına borçluyuz. Sizlerin de, şehitlerimizin yakınları olarak gösterdiğiniz sabır ve metanet her türlü takdirin üzerinde. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anarak, şefaatlerini diliyor, Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.