Ankara

Başbakan Davutoğlu, Düzce'de

18:48 15 Nisan 2016
Başbakan Davutoğlu, Düzce'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde Düzce'de elde ettiği başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "3 milletvekilinin üçünü de gönderdiniz, biz de size teşekkür etmeye geldik, burada bizi bağrınıza bastınız. Allah sizden razı olsun. Bugün Düzce'ye 591 milyon Türk lirası tutarında 81 eser kazandırdık." dedi.

Davutoğlu, Cedidiye Camisi'nin çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlara otobüsten hitap etti.

Düzcelilerin AK Parti'ye 1 Kasım'da hediyelerin en güzelini verdiğini belirten Davutoğlu, "3 milletvekilinin üçünü de gönderdiniz, biz de size teşekkür etmeye geldik, burada bizi bağrınıza bastınız. Allah sizden razı olsun. Bugün Düzce'ye 591 milyon Türk lirası tutarında 81 eser kazandırdık." dedi.

Eserlerin hayırlı olmasını dileyen Davutoğlu, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, bilin ki hepimizin yüreği buradadır." diye konuştu.

Ankara'da işleri olduğunu ve bu nedenle Düzce'de çok fazla kalamayacağını dile getiren Davutoğlu, daha sonra yürüyerek AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Yürüyüş sırasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşları selamlayan Davutoğlu, çocuklara hediye verdi.

Bazı vatandaşlarla fotoğraf çektiren Davutoğlu, İl Başkanlığı önünde Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla da özçekim yaptı.

Davutoğlu, daha sonra Kültür Mahallesi'nde kendisini davet eden Tayfun Ardıyok'un evini ziyaret etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.