Ankara

ORSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülgener:

17:24 21 Mayıs 2016
ORSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülgener:

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ülgener, bugüne kadar yaklaşık bin 300'e yakın üyelerini yurt dışı fuar ve iş gezilerine götürdüklerini belirterek, OSTİM sanayicisinin artık dünya teknolojilerine kolaylıkla uyum sağlayabilecek bir yapıya kavuştuğunu ifade etti.

Ülgener, yazılı açıklamasında, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İbrahim Erkan'ın, ORSİAD'ı ziyaret ettiğini bildirdi.

Ziyaret kapsamında, dış ticaret çalışmalarına yönelik olarak hedeflenen projeleri içeren bir sunum yapıldığını belirten Ülgener, ardından ORSİAD'a bağlı üye ziyaretlerinin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Ülgener, ORSİAD'ın bugüne kadar yaklaşık bin 300 üyelerini yurt dışı fuar ve iş gezilerine götürdüğüne dikkati çekerek, "ORSİAD, onların hem vizyonel bakış açısına hem de teknolojilerinin yenilenmesine vesile olmuştur. OSTİM sanayicisi artık dünya teknolojilerine kolaylıkla uyum sağlayabilecek bir yapıya kavuştu. Potansiyelimizi tam anlamıyla ortaya çıkarma vakti geldi" değerlendirmesinde bulundu.

Şayık'ın görüşleri de aktarılan açıklamada, "OSTİM potansiyelini ihracatta daha fazla göstermelidir. Ankara Kalkınma Ajansı olarak sanayi bölgelerimizin her zamankinden daha yakınında yer almaya hazırız." ifadelerine yer verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.