Ankara

Hemşehri dernekleri Karakeçili’de bir araya geldi

17:41 30 Mayıs 2016
Hemşehri dernekleri Karakeçili’de bir araya geldi

Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneğince düzenlenen birlik beraberlik programı Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Behsat Aydemir tarafından organize edilen kahvaltı programına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye meclis üyeleri ve Gölbaşı Hemşehri Dernekleri başkanları ve temsilcileri katıldı.

Kahvaltı programından sonra heyet, Karakeçili Belediye Başkanı Hüzeyin Özçelik'i makamında ziyaret etti. Özçelik, makamında ağırladığı Başkan Duruay, belediye meclis üyeleri ve dernek başkanlarına günün hatırası olarak Kayı boyu bayrağı hediye etti. Ziyaretin ardından heyet, Karakeçili'de yapılan Selçuklu dönemine ait tarihi yerlerde yapılan kazı çalışmalarını inceledi.

Görüşmede derneklerin önemine değinen Duruay, "Hemşehri derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk. Bugün Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği'nin bizi böyle güzel bir ortamda misafir etmesi bizi çok mutlu etti. Hemşehri derneklerimiz bu tür organizasyonlarla bizleri bir araya getiriyor ve birlik beraberliğimizi sağlıyor." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.