Ankara

Gölbaşı'ndaki ramazan etkinliği

21:26 08 Haziran 2016
Gölbaşı'ndaki ramazan etkinliği

Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki ramazan etkinliğinde farklı görüşten siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kurulan stantlarda AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Burak Gülhan ve CHP İlçe Gençlik Kolları üyesi Sefa Yılmaz, toplantı yaptı.

İlçe için yapılması gereken ortak faaliyetlerin ele alındığı toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kuyrukçu, Gölbaşı'nda gençlerin ortak bir paydada birleşmeleri için yapılan tüm çalışmaların içinde yer aldıklarını söyledi.

CHP İlçe Gençlik Kolları Üyesi Sefa Yılmaz da parti kimliklerini önemsemeden hep birlikte Gölbaşı için çalışabileceklerini belirterek, "Gerekirse bir araya gelip sokak sokak çöp toplayabiliriz" dedi.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı, gençler arasında milli şuuru güçlendirecek her türlü faaliyete katılmaya hazır olduklarını, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Burak Gülhan ise çıktıkları yollar farklı olsa da hedefleri aynı insanların bir masa etrafında buluştuğunu dile getirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.