Ankara

CHP'den Ardahan'da "Yatırım Konferansı"

16:01 08 Temmuz 2016
CHP'den Ardahan'da "Yatırım Konferansı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın öncülüğünde 11-12 Temmuz'da "Ardahan Yatırım Konferansı" düzenlenecek.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ardahan Üniversitesi Büyük Konferans Salonu'nda 11 Temmuz Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilecek konferansta, kentin kalkınması için yapılacaklar ele alınacak.

Konferansa CHP genel başkan yardımcıları Seyit Torun, Yasemin Öney Cankurtaran ve Zeynep Altıok, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İstanbul milletvekilleri Aykut Erdoğdu, Gürsel Tekin, Ali Şeker, Sibel Özdemir, İlhan Cihaner ve Barış Yarkadaş, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Parti Meclis Üyesi Ali Özgündüz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katılacak.

Toplantıya siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra vali, belediye başkanları, akademisyenler, iş adamları ile Azerbaycan ve Gürcistan'dan yetkililerin de katılması bekleniyor.

Konferans, 12 Temmuz'da akademisyenler, iş adamları ve siyasilerin görüşleri çerçevesinde hazırlanacak sonuç bildirgesinin açıklanmasıyla sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.