Ankara

"Sıra dışı bir Hacettepe"

11:48 15 Temmuz 2016
"Sıra dışı bir Hacettepe"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hacetepe'nin teknik direktörü Tolga Doğantez, bu sezon herkesin sıra dışı bir mor-beyazlı ekip izleyeceğini söyledi.

Doğantez ve genel menajer Seçkin Topçu, AA muhabirine sezon öncesi çalışmalar ve transferlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kadrodaki futbolculara koşmadan "bu işin" olmayacağını öğretmeye çalıştıklarını belirten Doğantez, "Önce bunu başarmalıyız, her futbolcu karşılaşmada belli bir mesafeyi katedecek. Sonrasında da bunun üzerine farklılığımızı, karakterimizi sergileyen unsurları yerleştireceğiz." diye konuştu.

Takımın dokusunu bozmayacak yetenekli oyuncuları kadroya kattıklarını ifade eden Doğantez, "Futbolun doğrularıyla akademik bilgiyi doğru harmanlayarak ilerleyeceğiz." dedi.

Mor-beyazlı kulübün genel menajeri Seçkin Topçu da PTT 1. Lig'e çıkacak güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını söyledi.

Transferleri iyi futbol oynayan, izlemesi keyifli bir Hacettepe kurmak için yaptıklarını belirten Topçu, "Çalışmalarımız devam ediyor. Hocamız ve aramıza yeni katılan futbolcularla sıradan olanın dışına çıkmak istiyoruz. Bu değişimi başaracağız." ifadelerini kullandı.

Bu arada Hacettepe, Manisa Büyükşehir Berediyespor'dan Kadir Arı ve Aydınspor 1923'ten Devrim Aksongur ile üçer yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.