Ankara

AGD'den şehitler için etkinlik

10:24 05 Mart 2017
AGD'den şehitler için etkinlik

Anadolu Gençlik Derneğince Gölbaşı ilçesinde şehitler için etkinlik düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Anadolu Gençlik Derneği Gölbaşı Temsilcisi Salih Tutkun, açılışta, şehadetin önemine vurgu yaptı.

Tutkun, "Hayatın her anının cihatla donatılması gerekir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak ölümü öldürenlerin yolunda, cihadın meyvesi olan şahitlik ve şehadeti yüreğimizin en derininde hissederek bu ruhu, bu sevdayı yaşamaya ve anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

Geceye konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Eğitimci Ümit Baz, şehadetin özelliklerinden bahsederek, Erbakan'ın, İslam uğruna bütün ömrünü adadığını ve son nefesine kadar bu dava uğruna mücadele ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Şehadet ve Erbakan konulu sinevizyon gösterimi yapıldı ve AGD Gölbaşı İmam Hatipliler Temsilcisi Ömer Faruk Argun kendi yazdığı "Şehit" isimli şiirini okudu.

Osman Gündüz ve Grup Kıyam'ın ilahiler seslendirdiği etkinliğe Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan Özüdoğru ve davetliler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.