Ankara

Yenimahalle Belediyesi'nde 8'inci yıl coşkusu

11:17 16 Mart 2017
Yenimahalle Belediyesi'nde 8'inci yıl coşkusu

KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, görevindeki 8'inci yılını çeşitli etkinliklerden oluşan festivalle kutlayacak.

Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yenimahalle'de halkın teveccühüyle 8 yıldır başkanlık yaptığını, bu mutluluğu vatandaşlarla paylaşmak üzere festival gerçekleştireceklerini belirtti.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde, 18-19 Mart'ta düzenlenecek festivalde, çini sanatı ve taş bebek yapımı gösterileri sergileneceğini kaydeden Yaşar, ritm, kemençe ve gitar performansları yapılacağını söyledi.

Yaşar, festivalde ayrıca Özsoy Operası'nın da sahneleneceğini ifade ederek, "Bilinen hikayelerin, bilinmeyen yönlerine ışık tutacak programda, yaşanmış hikayeler, belgeleriyle gün yüzüne çıkacak ve Yenimahalleliler, tarihi bir yolculuk yapacak. 18 Mart Çanakkale şehitlerimizin de anılacağı gecede, halkımız unutamayacakları bir hafta sonu yaşayacak. Bu güzel gecemizde tüm halkımızı aramızda görmek istiyorum." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da etkinliğe katılmasının öngörüldüğünü bildiren Yaşar, yaklaşık 50 bin kişinin yararlandığı Halk Kart uygulamasının da etkinlikte katılımcılara anlatılacağını sözlerine ekledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.