Ankara

ASDER ve ASSAM Türkiye buluşması Gölbaşı'nda yapıldı

15:59 13 Mayıs 2017
ASDER ve ASSAM Türkiye buluşması Gölbaşı'nda yapıldı

Gölbaşı Belediyesi, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) ile Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) Türkiye Buluşması'na ev sahipliği yaptı.

Atatürk Sahil Parkı'nda mehteran takımının gösterisiyle başlayan etkinlikte, Gölbaşı Belediyesi Başkan Vekili Gökhan Koçak, ASDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ASDER Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uludağ, ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi, ASDER Kurucu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Alper ve üyeler katıldı.

ASDER Genel Başkan Yardımcısı Uludağ, Türkiye'deki bütün ASDER üyelerinin yılda bir defa bir ilde bir araya gelerek istişare toplantıları düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İstişare toplantıları amacıyla bu sene buluşmayı Ankara'da yapalım dedik. Gölbaşı Belediyesine ziyarete geldiğimizde Başkanımız Fatih Duruay'a böyle bir organizasyonun olduğunu ve bu sene Ankara'da yapacağımızı söyleyince bizleri Gölbaşı'na davet ettiler. Gölbaşı'nın doğal güzelliği, insanlarının cana yakınlığı ve Gölbaşı Belediyesinin bu şekilde böyle bir sosyal etkinliğe gönüllü olarak destek vermesi bizi çok sevindirdi. Bize güzel bir misafirperverlik gösterdiler. Bu şekilde sosyal faaliyetlere katkı sağlamalarından dolayı da bir Ankaralı olarak gurur duydum. Ayrıca anneler günü münasebetiyle de bayanlara tekne gezisi düzenlediler. Başkanımıza çok teşekkür ederiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.