Ankara

Kaymakamdan Çubukspor Kulübüne ziyaret

12:19 09 Haziran 2017
Kaymakamdan Çubukspor Kulübüne ziyaret

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Çubukspor Kulübünü ziyaret etti.

Çenet, Kulüp Başkanı Mustafa Akkaya'yı ziyaretinde, Çubukspor'un şimdiden iyi bir hava yakaladığını söyledi.

Çubukspor'un bu yıl hak ettiği yere geleceğine inandığını ifade eden Çenet, şöyle konuştu:

Kulüp başkanıyla, yönetimiyle güzel bir ekibin oluştuğuna inanıyorum. Genç, dinamik bir kulüp başkanının başarısını, iş tecrübesini ve deneyimini futbolla birleştirdiğimiz zaman inşallah güzel başarılar gelecek. Bu yönetimin ben Çubuk için hayırlı olacağına inanıyorum. Çubukspor yürüteceği çalışmalarla hem çocuklarımızı inşallah kötü alışkanlıklardan muhafaza eder hem de sağlık yönünden daha güçlü nesillerin temelleri atılmış olur. Altyapının yetiştirdiği çocuklarımız da arkadan yetiştiği zaman çok daha güzel olacak."

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da yaşadıkları topluma hizmet etmenin bir vefa borcu olduğunu vurguladı.

Acehan, "Hepimizin hedefi insanlarımızın mutlu olarak yaşamasını sağlamak. Bunun için el ele vereceğiz birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bakın burada ne güzel bir birliktelik oluştu. Siyasi partilerimizin tüm gençlik kolları burada Çubukspora sahip çıkıyor. Ben hepsine bu birliktelik için teşekkür ediyorum." dedi.

Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çubukspor inşallah bu yıl hak ettiği yere gelecek. Tüm yönetimimizle birlikte bunun için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah sizleri de tüm maçlarımızda yanımızda görmek bizlere ve sporcularımıza güç verecek." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.