Ankara

Kahramankazan'da "Aile içi iletişim" seminerleri

13:35 13 Haziran 2017
Kahramankazan'da "Aile içi iletişim" seminerleri

Kahramankazan'da aile bireylerinin arasındaki iletişimi güçlendirilmesi amacıyla aile içi iletişim seminerleri düzenleniyor.

Kahramankazan Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (KAGEM) düzenlenen seminerlere, anne, baba ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Seminerlere ayrıca, ailelerin yanı sıra aile kurmaya hazırlanan gençler de katılıyor. Belediye bünyesinde görev yapan uzman personeller tarafından verilen seminerler, aile içi iletişimin güçlendirilmesi, anne-baba tutumları ve çocuklarla etkili zaman geçirme yöntemleri gibi başlıkları kapsıyor.

Seminerlere katılan anne ve çocuklar ayrıca KAGEM'in bahçesine kurulan atölyelerde resim yapma fırsatı da buluyor. Tuvallerin başına geçen anne ve çocuklar, oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, yaptığı açıklamada, ailenin toplumu oluşturan en temel unsur olduğunu belirterek, "Daha sağlıklı, daha mutlu, daha güçlü bağlara sahip aileler için böyle bir çalışma yapıyoruz. Aile bireyleri arasındaki iletişim ne kadar kuvvetli olursa, bu aynı ölçüde kuvvetli bir toplumun da göstergesidir. Bu kapsamda ailelerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeyi sürdüreceğiz. Tüm ilçe halkımızı seminerlerimize davet ediyoruz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.