Ankara

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na doğru

16:36 15 Temmuz 2017
2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na doğru

İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda yerli ve yabancı basın mensuplarının çalışıp konaklayacağı Medya Oteli'nde hazırlıklar tamamlandı.

İşitme Engelliler Olimpiyatları Medya Direktörlüğünden yapılan açıklamaya göre, 18-30 Temmuz'da Samsun'da düzenlenecek oyunlarda, tarihin en yüksek basın akreditasyonu gerçekleşirken, basın mensuplarını ağırlayacak Medya Oteli'nde hazırlıklar sona erdi.

250'nin üzerinde yerli ve yabancı basın mensubu, otelde oluşturulan Medya Basın Merkezi'nde çalışabilecek, dileyenler otelde konaklayabilecek. Basın mensuplarının en iyi şekilde ağırlanması için tüm detaylar düşünülürken, çalışmaların organizasyon alanı dışında da sürdürülebilmesi için Medya Basın Merkezi, 7/24 kesintisiz hizmet verecek.

Bu özel merkezde, yüksek hızda internet erişimli çalışma bankoları, toplantı ve seminer salonları yer alacak. Otelde yerli ve yabancı misafirlere sunulan menülerin içinde, 8 çeşit Türk, 6 çeşit İtalyan, 1 çeşit Fransız, 1 çeşit Meksika ve 1 çeşit de Çin mutfağından seçme lezzetler bulunacak.

Medya Oteli Genel Müdürü Emre Güllüer, her zevke ve damağa uygun menülerle özellikle yabancı misafirlerin problem yaşamayacağını, dünya mutfaklarından seçmelerin üç öğün misafirlere sunulacağını kaydetti.

Oyunlarda görev yapacak basın mensupları, 16 Temmuz'dan itibaren Medya Oteli'ne giriş yapabilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.