Ankara

Başkentte itfaiyeciler konvoyla şehir turu attı

14:45 28 Eylül 2017
Başkentte itfaiyeciler konvoyla şehir turu attı

Başkentte itfaiyeciler konvoyla şehir turu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca İtfaiye Haftası dolayısıyla oluşturulan konvoy, İskitler'deki merkezden hareket etti.

Kenti turlayan konvoya, Ulus-Kızılay istikametinden geçişi sırasında vatandaşlar tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu.

Ankara İtfaiyesi Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konvoyda yangın ve doğal afetlere müdahale için kullanılan 17 itfaiye aracının yer aldığını belirtti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla vatandaşları bilgilendirmeyi ve halkla daha sıcak ilişkiler kurulmasını hedeflediklerini ifade eden Sipahi, şunları kaydetti:

"Her gün okullara gidiyoruz, okullarımızı misafir ediyoruz. Şirketlerde seminerler, faaliyetler düzenliyoruz. Trafikte araçlarımız olaylara giderken, müdahale ederken sürücülerimizin yardımcı olmasını istiyoruz çünkü saniyeler bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız da evinde kullandıkları elektrikli aletleri kullandıktan sonra fişlerini prizden çekmelerini tavsiye ediyoruz. Duyarlı olmalarında fayda var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.