Ankara

AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı'nın 6'ncı Olağan Kongresi

16:26 26 Kasım 2017
AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı'nın 6'ncı Olağan Kongresi

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığına Süleyman Alper İnceöz seçildi.

Afitab Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı'nın 6'ncı Olağan Kongresi, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, kongrede yaptığı konuşmada, parti olarak, terörle ve şiddetle işi olmayan, milletle, dinle ve devletle kavgası olmayan her kesimi kucaklayacaklarını söyledi.

Dünyada bugün vekalet savaşları olduğunu belirten Gündoğdu, şöyle konuştu:

"PKK'sı DEAŞ'I, FETÖ'sü DHKP-C'si hepsi vekalet verilen terör unsurlarıdır. Hem uluslararası arenada bizim müttefikimiz olan hem de PKK'ya yardım eden ABD, vekalet verenlerin başında geliyor. Üyesi olduğumuz NATO da bu işe alenen dahil oldu. Ne FETÖ ne kato ne de NATO bu millete diz çöktüremez."

Faaliyet raporunun sunulmasının ve protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimde, Süleyman Alper İnceöz yeniden Yenimahalle İlçe Başkanlığına seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntülü mesajının sinevizyondan aktarıldığı kongrede, AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın mesajı da okundu.

Kongreye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti milletvekilleri Cemil Çiçek, Ahmet İyimaya, Nevzat Ceylan ve Emrullah İşler'in yanı sıra partililer ve davetliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.