Ankara

Alperen Ocaklarından Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:31 31 Ocak 2018
Alperen Ocaklarından Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mican, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini belirterek, "Bu operasyonun Münbiç'e gitmesi lazım, sadece Afrin'de kalmaması lazım. Biz de Alperen Ocakları olarak sonuna kadar Afrin'deki operasyonu destekliyoruz." dedi.

Gölbaşı Alperen Ocakları'nda düzenlenen eğitim seminerine katılan Mican, burada yaptığı konuşmada, TSK'nin Afrin bölgesindeki operasyonunun çok hassas ve önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin yapmış olduğu bu operasyonu sulandırmak, farklı noktalara çekmek isteyenlerin olduğuna işaret eden Mican, "Eğer oradaki operasyon başarılı gitmezse ülkemizin bekasını çok ciddi manada etkileyecektir. Nerede PKK'lı, YPG'li varsa o bölgeye getirmişler haliyle bu kadar terör örgütünü bir araya getirmiş dünya kamuoyu üzerimize gelmekte. Bu operasyonun Münbiç'e gitmesi lazım sadece Afrin'de kalmaması lazım. Biz de Alperen Ocakları olarak sonuna kadar Afrin'deki operasyonu destekliyoruz." diye konuştu.

Alperen Ocakları olarak gençlere milli ve ahlaklı bir eğitim vermeyi amaçladıklarını ifade eden Mican, ülkenin dört koldan farklı renk ve şekillerle kültür ve ahlak emperyalizmine maruz kaldığını aktardı.

Bunun bilinciyle geçmişini iyi bilen, geleceğinden ümidi var olan imanlı, ahlaklı, cesur, dürüst, adil, mücadeleci, gönül ehli ilimde, bilimde, teknolojide, kültürde, bir elinde Kur'an bir elinde bilgisayar olan nesil yetiştirme arzusunda olduklarını vurgulayan Mican, şunları kaydetti:

"Ben değil biz diyen yaratılanı severiz yaratandan ötürü anlayışıyla tüm insanlığın hidayetine, huzuruna, refahına vesile olmak niyetiyle yollara revan olan ve bıkmadan, yılmadan şehit lideri gibi mücadelesini son nefesine kadar sürdüren ve o makama kavuşmak için mücadele eden gençlerimizin sayısını arttırmak için burada gece gündüz mücadele vermekteyiz. Allah bu mücadelemizde bizleri muzaffer eylesin."






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.