Ankara

Pursaklar'da "Kudüs Davamızdır" programı

13:07 07 Mart 2018
Pursaklar'da "Kudüs Davamızdır" programı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından "Kudüs Davamızdır" adlı etkinlik düzenlendi.

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, MHP İlçe Başkanı Uğur Atagün ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilçe protokolünün mesajlarının yer aldığı video gösterimi ve "Zaman Kudüs Zamanı" adlı tiyatro oyunuyla devam etti.

Milletvekili Ahmet Gündoğdu, yaptığı konuşmada "Sisi’ler, Esed’ler siyonizmin kuklası olmuş. 128 Müslüman veya gayri Müslüman ülkeyi bir araya getirip siyonizmin sponsoru ABD’ye geri adım attırıp 'Dünya 5’ten büyüktür' diyen Türkiye’dir. Yeni Türkiye, haksızlıkları eliyle, diliyle düzelten bir Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye, Türkiye’den büyüktür' ifadesi çok önemlidir." dedi.

Aktivist Yazar Tuğrul Selmanoğlu ise Kudüs’te Türk bayrağının bir karşılığı olduğunu dile getirerek, "Siyonistler Türk bayrağından rahatsızlar. Çünkü Türk bayrağının tüm İslam toprağında, tüm dünyada bir karşılığı var. Gittiğimiz her yerde bize şunu söylüyorlar, 'Sizin bayrağınız, dünyanın en güzel bayrağıdır. Hilal, la ilahe illallah, yıldız ise Hazreti Muhammed’dir’ diyorlar." şeklinde konuştu.

Programa katılanlar arasında yapılan çekilişle 5 kişiye Kudüs turu hediye edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.